torsdag 21 november 2013

Jag är kär!

Ja, det var kärlek vid första tuggan. Kan man bli kär i mat tänker du, och svaret är JA. I det här knäcket som jag åt hos mor i helgen. I dag gjorde jag en egen plåt. Efter tre bitar så kom jag på att alla frön innehåller nog en del energi. Men själen mår fantastisk!

Rekommenderas starkt! Superlätt att göra.

Gör så här:
Blanda 1 dl solrosfrön, 1 dl pumpafrön, 1 dl sesamfrön, 1 1/2 dl majsmjöl, 1/2 dl olja. Häll på i omgångar 2 dl kokande vatten. Strö lite flingsalt över. Bred ut tunt på ett bakplåtspapper på en plåt. Grädda i 150 grader i 40-60 minuter. Njut!


2 kommentarer:

  1. Det gör jag hela tiden! Testa byta ut hälften av majsmjölet till mandelmjöl! mums!

    SvaraRadera